Skolan..

Mobilen ringer.... jag snozzar.... ringer igen... ja snozzar igen, sen så äntligen går jag upp =) frukost i sängen blev det också och nyhetsmorgon. Sen var det bara raka vägen till skolan och nu sitter jag här och ska strax ta tag i mina studier haha efter ett fint litet inlägg här.

Shit här är det också ett riktigt skit väder regnar som bara den lite tragiskt nästan men men man kan ju inte påverka väderet direckt men de skulle ju va najs soligt hela dagarna förutom när man blir ltie sugen på en skvätt vatten =)
Ska få WT att skriva blogg också vilket ni kommer märka för då har jag en till att länka på från min blogg =) fan denna bloggen börjar bli seriös. Nae om man kanske ska ta tag i lite programmering får se om man får någonting gjort

"-If ur not dying it's always worth trying" citerat utav mig nyss =)




haha sökte på google på volleyboll gymnasiet så hitta jag denna bilden hahahahaha


Helgen!

Har varit lite off på senare dar har inte riktigt tänkt på att uppdatera bloggen men nu så fixar ja det =) längtar riktigt mycket till helgen för då kommer Issa och hälsar på var föresten hos henne nu i helgen vilket var helt underbart alltid mysigt att träffa henne för hon är ju så underbar. Såg 2 ganska bra filmer igår också de var Quarantine och Punicher den nya blodigaste filmen på länge haha ganska rå båda filmerna haha. Assio och Wt var också hos mig i helgen de va osså skit najs en massa lir blev de i alla fall haha bara john som saknades.

Shit va våran tabbel är jämn vinner vi i helgen så kommer vi 2a men om vi förlorar så kommer vi 5 om vi inte lyckas ta 2 sett då vet i fan hur de blir haha orkar inte räkna, men om vi torskar i helgen kommer vi med största sanolikhet få Linköping i kvarten vilken inte är så bra så får hoppas på att vi vinner i helgen.

Vill avsluta detta inlägget med att säga att issa är helt underbar och att hon finns i mitt hjärt och att jag älskar dig mega =)


Fredag, veckans igenteliga sista dag =)

Idag är det fredag och en ganska shysst fredag har det varit också =) ganska lugn och slapp och känns som en bra början inför helgen. Imorgon kanske jag får träffa min sötis =) shit va jag längtar hoppas allt löser sig har också märkt att allt fler börjar hitta hit till min blogg fan kanske ska sattsa endå och få sponsring och leva på att skriva inlägg i min blogg haha skulle vara nått hon den där tjejen blondinbella eller va hon heter och denna blogg i toppen de du fy fan va jag hadde dominerat ut henne hon hadde ju inte haft nått att komma med om man jämför med denna blogg hon va hon får betalt igenteligen säkert inte alls mycket. Nae nu kanske man ska ta å handla lite handla lite så man kanske kan käka tacos imorgon de hadde varit nått =) det är ju så himmelskt gott spec när jag å issa gör det haha :D Undrar hur folk ser på dagen "Fredag" jag ser nog nästan lite som om att Fredag är slutet på en jobbig vecka och att man har en skön helg att se fram emot så alltså söndag är itne slutet på veckan utan slutet på helgen vilket inte är samma som slutet på veckan för veckan är bara en i mängden nått som man nöter igenom medans helgen är där allt det roliga händer =) kanske inte mina argument håller riktigt och har kanske velat bort mig själv i texten ovan men orkar inte sudda ut det för det ser ju trotts allt bra ut om man har skrivit lite mer ser det ut som om man har nått att berätta haha
ane nu är de handla städa lite sen pys atill träningen

GLAD HELG PÅ ER ALLA och puss på dig min älskling hoppas vi ses i helgen :D pusss (L)

Today,

Idag är ingen vanlig dag för idag är min speciella dag.. haha en skön dag idag har varit väldigt uppskattad =) och på lördag kanske det blir att åka och kolla på min när min älskling spelar :D ska bli skit skojj har bara sett en match, skämms lite för det faktiskt men men kan man inte så kan man inte. Hoppas nu bara assio får ledigt från jobbet då pyser jag iväg till henne :D

Håller nog också på att bli förkyld vilket inte är så bra , fick det bara för att det är så ruggigt kallt shit tänk å åka utomlands med min älskling och slippa piss kylan här i Sverige typ nått ställe där det är mega varmt och hav så man kan ligga på plajjan å slappa, det är dröm semmester det haha. Vill faktiskt avsluta med en bit från en låt som verkar ha fastnat i mitt huvud och som jag på nått sätt lyckas höra över allt så om ja skriver ner den här så kanske den försvinner för ett tag igen det är ju trotts allt en gammal goding =) till dig min älskling (L)

Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat the word is on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now
And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

segt.

halv seg dag lite träning verk almänt dåligt väder tur att jag har dig min älskling (L) du förgyller min tillvaro =) nu bär det av till träningen kanske kan slå ner några bollar idag i alla fall :) 






Tänker på dig, du finns i mitt hjärta lätt att det blir ett varmt land i sommar =)

Halv seg dag!

Idag har varit en lite halv seg dag har degat mig igenom den haha, har vait ganska trött känns så surt för ajg planerade att vara pigg idag för jag la mig tidigt igår kväll redan kl 11 låg jag i sängen och halv sov till scrubs.. :( med andra ord man blir inte piggare utav att sova utan inställning gör allt.

Nu ska jag snart till gymmet och köra lite vikter så man kansek ökar ltie extra inför nästa hopp test =) skulle vara najs med 3.40. Senare ikväll blir det dota med Wt och assio tjooos :D och självklart blir det ett fint litet samtal till min älskling Isabelle och hör hur hon mår för hon är ju faktiskt den underbaraste som finns.

En negativ grej med denna dagen har varit att jag inte fick gjort så mycket matte som jag hoppats på att få :( men men de får framtida jag bekymra mig över haha =)

(L) love u issa (L)


Hitta denna också en fin liten bild på förra årets lag:

Gymmet!

Idag har ja gjort det, jag har gymmat haha. Inte ofta det väl händer men när det väl sker då jälar då rullar vikter hit å dit =)
Idag har annars varit en lyckad dag, mycket plugg go träning och gym. Känns som det börjar flyta på lite nu vilket är ganska skönt med tanke på att det kännts lite trögt den senaste tiden allt vände sedan issa kom och hälsade på :D DU ÄR BÄST ISSA =). Hum nu när det känns så bra så de kanske blir gym imorgon också, beror på hur mycket träningvärk jag får av det jag gjorde idag. Nu blir det mys i sängen med telefonen i handen och prat med issa sedan nannna till sömns till scrubs på tv.

Ha de bra //Patrik


Skola!

Shit  vad jag har dåligt psyke haha sätter som mål att jag ska gå upp kl 8 så kan jag plugga lite innan lektionen men men händer nästan alltid att man snozar som en maskin tills man är tvungen att gå upp, helt skummt är så himmla bestämd när jag lägger mig. Nä nu är det andra tider nu ska jag upp kl 8 varje dag och ta tag i skolan ordentligt börjar bli dags =). Sitter nu i skolan och ska plugga endel hadde jag tänkt skriva klart en rapport kanske till och med. Ganska stolt över mig själv endå att jag skriver här i bloggen ganska kul endå för shit vad tiden flyter iväg snabbt och man har ju inte koll på vad man har gjort det senaste året om jag ska sammanfatte det så går de riktigt snabbt vilket inte är bra man vill ju komma ihåg så mycket som möjligt så man har nått att titta tillbaka på när man är gammal. Undra hur många i världen det är som skriver blogg igenteligen? har alltid sett ner lite på dem som skriver och tänk "palla" men det är ganska skönt att skriva ner lite av ens tankar osv men då kommer ju frågan vem fan läser all skit som folk skriver ? haha ja vet en som läser min blogg i alla fall :D min älksling :D iSSa :D


Säter get down!

Idag vann vi över säter 3-0 bättre än sisst 3-2, abbars har dagen varit seg gick upp sent stack till matchen direckt käka på cafe örnen (överkokt pasta och rinnig köttfärsås) sen värma upp och sitta på läktaren idag igen segt men men Martin E behöver min hjälp osså med data volley haha känner man sig lite viktig i alla fall =) haha

Nu har jag presic ätit en fet pizza med salad å pomes på, de är rediga pizzor det haha dumt av mig att säha stark sås i stället för mild så himmla stark den va shit alltså.. aldrig mer starksås
.
Skola imorgon osså lite segt men upp ska man, och min lilla älskling förlora mot sollentun aidag också :( synd räckt med ett poäng så hadde det blivit slutspel för dem nu är de lite spännande endå.
nae nu får de allt bli en fin liten rulle "Thick As Thieves" har presic pratat klart med min älskling också så nu är alla behöv tillfredställda magen för pizzan och allt annat av issa =)

LOVE ya Isabelle (L)

Lördag!

Idag har varit en underbar dag med min lilla Issa :D
gick upp tidigt för att morgon träna vilket var lite små segt men men. Nu ska vi till netto och köpa grädfil för vi glömmde inhandla detta när vi planerade igår, men nu snart är det tacos som gäller inte var dag man äter så fina rätter =)

Alla hjärtans dag idag (L) puss min älkling love u


Fixa till bloggen lite

Nu har jag fixat till så den ser lite finare ut och som det kanske märks så är Bananasplit en av favoriterna, kom och tänka på låten
"I I want candy" nae nu börjar scrubs dags att lägga sig i sängen och nanna till sömns till det :D

ISSA KOMMER IMORRON :D

Mitt första inlägg =)

Hej, denna blogg är dedikerad till min lilla älskilng "Isabelle" , alla andra skit ja helt fulständigt i och kan dra åt helvet(Inget illa menat ).
Mitt mål med denna blogg är att skriva lite allmäna saker som händer och tankar & funderingar som dycker upp längst med livet, kanske lite annat skvaller också. aja lite om mig själv är 20 bast bpr i en unkig etta i halmstad har en 32 tum tv och ps3 =) så jag klara mig helt fint. Mitt mål efter att sommaren är slut är att bo tillsammans med min lilla älskling isabelle i en fin lägenhet någon stans med fin utsikt(issas bak) =), läser första året på data ingenjörs utbildningen och har problem med matten, inget matte snille direckt haha, har läst ett år innnan och detta var inom cisco vilekn motsvarar nätverks hantering osv... (L)

RSS 2.0